לןגן

פלפל מוחמץ (של אבא איסר)

מאת: זהר מנדל, פורסם: 24/06/2019 | 02:24
פלפל מוחמץ (של אבא איסר)

תקציר המתכון: בעלי אוהב מאוד את הפלפל שאבא שלי מכין

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרתיחים את הפלפלים בסיר עם מים כ-4 דקות או

  2. מחממים תנור ל-200 מעלות, שמים ספרי שמן על הפלפלים ואופים אותם כחצי שעה

  3. במידה ורוצים לקלף, יש לשים אותם בסיר סגור כדי שיזיעו ואז מקלפים (לא חייבים לקלף)

  4. שמים את הפלפלים בצנצנת, מוסיפים את שאר המרכיבים

  5. מוסיפים חומץ ומים ביחס של 1/2 כוס חומץ על כל 1 כוס מים רותחים משאירים יום שלם מחוץ מחקרר ולאחר מכן, מאחסנים במקרר