מערבבים בקערה בה מכינים את הסלט את המיונז, חרדל, חומץ, סוכר, מלח. טועמים ומשפרים טעמים.
2
מוסיפים לקערה את תפוחי האדמה המבושלים (לא מבושלים מדי, כדי שלא יהיו רכים מדי) חתוכים לקוביות. קוצצים את הביצים ומוסיפים אותם. בסוף מוסיפים את השמיר הקצוץ. ושוב טועמים ומשפרים טעמים.
1
מערבבים בקערה בה מכינים את הסלט את המיונז, חרדל, חומץ, סוכר, מלח. טועמים ומשפרים טעמים.
2
מוסיפים לקערה את תפוחי האדמה המבושלים (לא מבושלים מדי, כדי שלא יהיו רכים מדי) חתוכים לקוביות. קוצצים את הביצים ומוסיפים אותם. בסוף מוסיפים את השמיר הקצוץ. ושוב טועמים ומשפרים טעמים.