הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמכינים את הפיתה : בקערה שמים שמן זית וזעתר, מערבבים, חותכים את הפיתה ל 2 שלמות , מורחים את הזעתר ושמים בתנור ל 10 דק על 180 מעלות חום , מוציאים וחותכים לריבועים את הפיתה. .
מכינים את הסלט : חותכים קצוץ דק דק את הבצל הנענע הפטרוזליה והחסה ושמים בקערה, את העגבניה והמלפפון חותכים ומוסיפים לסלט , מערבבים הכל מוסיפים את הלימון תבלין הסומק , שמן זית מלח , ואז את הפיתה מהצדדים , ומעל מוסיפים את הבולגרית ..
בתיאבון .