לבשל את הפתיתים לפי הוראות היצרן. אני מטגנת אותם בסיר עם 3 כפות שמן, מוסיפה 2 כוסות מים רותחים מהולים עם כפית אבקת מרק עוף, מעט מלח ופלפל. נותנת רתיחה, מנמיכה את האש, מבשלת 5 דק', מסירה מהאש ומשאירה עם מכסה סגור עוד 10 דק'..
2
לשטח את הבטטה על תבנית עם נייר אפייה, לזלף שמן זית עליה ולהכניס לתנור 180 מע' כ- 7 דק' או עד שמתרככת מעט..
3
להכניס את כל המרכיבים לקערה ולערבב היטב..
4
לזלף את מרכיבי הרוטב, לערבב ולטרוף!.
1
לבשל את הפתיתים לפי הוראות היצרן. אני מטגנת אותם בסיר עם 3 כפות שמן, מוסיפה 2 כוסות מים רותחים מהולים עם כפית אבקת מרק עוף, מעט מלח ופלפל. נותנת רתיחה, מנמיכה את האש, מבשלת 5 דק', מסירה מהאש ומשאירה עם מכסה סגור עוד 10 דק'..
2
לשטח את הבטטה על תבנית עם נייר אפייה, לזלף שמן זית עליה ולהכניס לתנור 180 מע' כ- 7 דק' או עד שמתרככת מעט..