תקציר המתכון: צבעוני, טעים, שמח וקל להכנה
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לבשל את הפתיתים לפי הוראות היצרן. אני מטגנת אותם בסיר עם 3 כפות שמן, מוסיפה 2 כוסות מים רותחים מהולים עם כפית אבקת מרק עוף, מעט מלח ופלפל. נותנת רתיחה, מנמיכה את האש, מבשלת 5 דק', מסירה מהאש ומשאירה עם מכסה סגור עוד 10 דק'.
לשטח את הבטטה על תבנית עם נייר אפייה, לזלף שמן זית עליה ולהכניס לתנור 180 מע' כ- 7 דק' או עד שמתרככת מעט.
להכניס את כל המרכיבים לקערה ולערבב היטב.
לזלף את מרכיבי הרוטב, לערבב ולטרוף!