לןגן

סלט פתיתים משגע

מאת: אורית לוי, פורסם: 17/01/2019 | 10:19
סלט פתיתים משגע

תקציר המתכון: צבעוני, טעים, שמח וקל להכנה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לבשל את הפתיתים לפי הוראות היצרן. אני מטגנת אותם בסיר עם 3 כפות שמן, מוסיפה 2 כוסות מים רותחים מהולים עם כפית אבקת מרק עוף, מעט מלח ופלפל. נותנת רתיחה, מנמיכה את האש, מבשלת 5 דק', מסירה מהאש ומשאירה עם מכסה סגור עוד 10 דק'.

  2. לשטח את הבטטה על תבנית עם נייר אפייה, לזלף שמן זית עליה ולהכניס לתנור 180 מע' כ- 7 דק' או עד שמתרככת מעט.

  3. להכניס את כל המרכיבים לקערה ולערבב היטב.

  4. לזלף את מרכיבי הרוטב, לערבב ולטרוף!