אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

1,641
צפיות

מטבוחה "שקשוקה"

המתכון של
מטבוחה "שקשוקה"

רסק של עגבניות טבעי טעים גם כסלט וגם ממרח לכריכים

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו עגבניות
  • 5 שיני שום
  • פלפל ירוק חריף
  • כף רסק פלפלים (ניתן למצוא מתכון כאן בקטגוריה "טבעוני".
  • מלח
  • פפריקה
  • שמן
אופן ההכנה
  • 1

    לטחון עגבניות למחית..


  • 2

    להניח בסיר ולבשל. לערבב מידי פעם..


  • 3

    כשמרבית הנוזלים מצטמצמים מוסיפים שום כתוש. פלפל חתוך דק. שמן ותבלינים..


  • 4

    מכסים לחמש דקות ומוסיפים כף רסק פלפל..


1

לטחון עגבניות למחית..


2

להניח בסיר ולבשל. לערבב מידי פעם..


3

כשמרבית הנוזלים מצטמצמים מוסיפים שום כתוש. פלפל חתוך דק. שמן ותבלינים..


4

מכסים לחמש דקות ומוסיפים כף רסק פלפל..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים