לןגן

מטבוחה "שקשוקה"

מאת: ליזה כהן, פורסם: 04/01/2019 | 16:36
מטבוחה "שקשוקה"

תקציר המתכון: רסק של עגבניות טבעי טעים גם כסלט וגם ממרח לכריכים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטחון עגבניות למחית.

  2. להניח בסיר ולבשל. לערבב מידי פעם.

  3. כשמרבית הנוזלים מצטמצמים מוסיפים שום כתוש. פלפל חתוך דק. שמן ותבלינים.

  4. מכסים לחמש דקות ומוסיפים כף רסק פלפל.