ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
לטיבול אחרי שהחצילים מוכנים .
-
-
כף וחצי פפריקה מתוקה בשמן
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לפרוס תחצילים לטבעות לדים עליהם מלח ולהשהות לרבע שעה לאחר מכן לטגן אותם בשמן ולשים על נייר סופג ולקרר..
-
2
לאחר מכן לקחת קערית לשים את כל מרכיבי הרוטב ולערבב ואז לסדר את החצילים בקערת הגשה ולשפוך עליהם את הרוטב בתנועות סיבוביות. .
1
לפרוס תחצילים לטבעות לדים עליהם מלח ולהשהות לרבע שעה לאחר מכן לטגן אותם בשמן ולשים על נייר סופג ולקרר..
2
לאחר מכן לקחת קערית לשים את כל מרכיבי הרוטב ולערבב ואז לסדר את החצילים בקערת הגשה ולשפוך עליהם את הרוטב בתנועות סיבוביות. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים