ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
חצי חבילה פטרוזיליה וכוסברה
-
-
-
חופן פיצוחים(קשיו, אגוזי מלך, פקאן..)
-
-
אופן ההכנה
-
1
מתכון של חברתי היקרה תמי עם שינויים קלים שלי ☺.
-
2
לחתוך חצי חבילה פטרוזליה וכוסברה, 3-4 גבעולי כרפס חתוך דק, חופן עלי כרפס קצוץ, חופן פיצוחים (קשיו, אגוזי מלך, פקאן) קצוצים גס, חופן שזיפים שחורים חתוכים, חופן חמוציות. להכנת הרוטב: מיץ מלימון אחד, מלח ופלפל שחור, שמן זית בכמות הלימון, כף חומץ בלסמי ושתי כפות סילאן. לטרוף את הרוטב במטרפה ולשפוך על הסלט בסמוך להגשה...
1
מתכון של חברתי היקרה תמי עם שינויים קלים שלי ☺.
2
לחתוך חצי חבילה פטרוזליה וכוסברה, 3-4 גבעולי כרפס חתוך דק, חופן עלי כרפס קצוץ, חופן פיצוחים (קשיו, אגוזי מלך, פקאן) קצוצים גס, חופן שזיפים שחורים חתוכים, חופן חמוציות. להכנת הרוטב: מיץ מלימון אחד, מלח ופלפל שחור, שמן זית בכמות הלימון, כף חומץ בלסמי ושתי כפות סילאן. לטרוף את הרוטב במטרפה ולשפוך על הסלט בסמוך להגשה...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים