לשטוף היטב את העדשים ולסנן מהמים. לאחר מכן לשים את העדשים והשום בסיר עם מים רותחים כך שגובה המים יעבור את גובה העדשים (בערך גובה של חצי אצבע). להביא לרתיחה ולבשל כ-20 דקות - לערבב מדיי פעם ולבדוק שהעדשים התרככו. לאחר שהעדשים התרככו לתבל במעט מלח ומיץ לימון לערבב ולבשל כ-7 דקות נוספות ולסנן את העדשים מהמים..
2
להכנת הסלט - לחתוך את כל הירקות לקוביות קטנות ולקצוץ את הכוסברה והפטרוזיליה. לשים את הכל בקערה רחבה ולהוסיף את העדשים בהדרגה ולתבל בשתי כפות מיץ ליים. במלח, פלפל שחור, מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם. .
3
* אם נותרו עדשים ניתן לשים בקופסה סגורה במקרר ולהשתמש למחרת. .
1
לשטוף היטב את העדשים ולסנן מהמים. לאחר מכן לשים את העדשים והשום בסיר עם מים רותחים כך שגובה המים יעבור את גובה העדשים (בערך גובה של חצי אצבע). להביא לרתיחה ולבשל כ-20 דקות - לערבב מדיי פעם ולבדוק שהעדשים התרככו. לאחר שהעדשים התרככו לתבל במעט מלח ומיץ לימון לערבב ולבשל כ-7 דקות נוספות ולסנן את העדשים מהמים..
2
להכנת הסלט - לחתוך את כל הירקות לקוביות קטנות ולקצוץ את הכוסברה והפטרוזיליה. לשים את הכל בקערה רחבה ולהוסיף את העדשים בהדרגה ולתבל בשתי כפות מיץ ליים. במלח, פלפל שחור, מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם. .
3
* אם נותרו עדשים ניתן לשים בקופסה סגורה במקרר ולהשתמש למחרת. .