ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה בשמן
-
-
אופן ההכנה
-
1
תחילה נשרה את העגבניות במים רותחים להתרככות . .
-
2
לאחר מכן נקלף את העגבניות מהקליפה ונחתוך לקוביות . .
-
3
נשים את העגבניות במסננת תחת קערה שייצאו כל הנוזלים . .
-
4
בסיר עמוק בינוני נוסיף 5 כפות שמן נטגן את הפלפל החריף קלות ונוסיף את השום לטיגון קצר יש לשים לב שהשום לא נשרף ומטוגן בדיוק במידה . .
-
5
נוסיף את העגבניות שחתכנו ונבשל כשעה.
-
6
בינתיים נשרוף את הגמבה על הגז עד להתרככות ונכניס לתוך שקית אוכל . .
-
7
לאחר כשעה יש למעוך את העגבניות היטב עם מרסק לשים לב שהמטבוחה צריכה לצאת כמו ריבה והעגבניות אמורות להימעך עד הסוף . .
-
8
להמשיך לבשל את העגבניות תוך כדי מעיכה ובשלב זה להוסיף את הסוכר לחתוך את הגמבה לקוביות קטנות ולהוסיף לסיר .
-
9
נבשל כעוד שעה לערך .
-
10
לאחר שעתיים נוסיף את התבלינים ונערבב .
-
11
נבשל לעוד חצי שעה עד שהמטבוחה נהיית ממש ריבה ואיבדה את כל הנוזלים . .
1
תחילה נשרה את העגבניות במים רותחים להתרככות . .
2
לאחר מכן נקלף את העגבניות מהקליפה ונחתוך לקוביות . .
3
נשים את העגבניות במסננת תחת קערה שייצאו כל הנוזלים . .
4
בסיר עמוק בינוני נוסיף 5 כפות שמן נטגן את הפלפל החריף קלות ונוסיף את השום לטיגון קצר יש לשים לב שהשום לא נשרף ומטוגן בדיוק במידה . .
5
נוסיף את העגבניות שחתכנו ונבשל כשעה.
6
בינתיים נשרוף את הגמבה על הגז עד להתרככות ונכניס לתוך שקית אוכל . .
7
לאחר כשעה יש למעוך את העגבניות היטב עם מרסק לשים לב שהמטבוחה צריכה לצאת כמו ריבה והעגבניות אמורות להימעך עד הסוף . .
8
להמשיך לבשל את העגבניות תוך כדי מעיכה ובשלב זה להוסיף את הסוכר לחתוך את הגמבה לקוביות קטנות ולהוסיף לסיר .
9
נבשל כעוד שעה לערך .
10
לאחר שעתיים נוסיף את התבלינים ונערבב .
11
נבשל לעוד חצי שעה עד שהמטבוחה נהיית ממש ריבה ואיבדה את כל הנוזלים . .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים