לחתוך את החציל לריבועים לפזר מלח ולהניח במסננת כחצי שעה..
2
לספוג את הנוזלים בנייר סופג ולטגן בשמן עמוק..
3
לקלות את הפלפל על האש לקלף את הקליפה לחתוך לריבועים לשים יחד עם החציל להוסיף את השום והכוסברה והזיתים לתבל ב3 כפות חומץ 2 כפות שמן זית כף פפריקה מתוקה חצי כף כמון מלח ולערבב הכל יחד.
1
לחתוך את החציל לריבועים לפזר מלח ולהניח במסננת כחצי שעה..
2
לספוג את הנוזלים בנייר סופג ולטגן בשמן עמוק..
3
לקלות את הפלפל על האש לקלף את הקליפה לחתוך לריבועים לשים יחד עם החציל להוסיף את השום והכוסברה והזיתים לתבל ב3 כפות חומץ 2 כפות שמן זית כף פפריקה מתוקה חצי כף כמון מלח ולערבב הכל יחד.