ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
5 יחידות פלפל ירוק חריף (ניתן להפחית/להוסיף בכמות)
-
-
5 פלפל אדום יבש (סודנייה/שאטה)
-
-
אופן ההכנה
-
1
לקלוף את העגבניות ולחתוך לקוביות בינוניות, לקצוץ את שיני השום ואת הפלפל החריף ולבשל על אש בינונית כשעה. .
-
2
למעוך מדיי פעם בעזרת המועך של המטבוחה וכשהנוזלים נגמרים כמעט לגמרי לתבל במלח לפי הטעם ומעט שמן. לערבב היטב , לבשל כעוד 10 דקות ולכבות. .
1
לקלוף את העגבניות ולחתוך לקוביות בינוניות, לקצוץ את שיני השום ואת הפלפל החריף ולבשל על אש בינונית כשעה. .
2
למעוך מדיי פעם בעזרת המועך של המטבוחה וכשהנוזלים נגמרים כמעט לגמרי לתבל במלח לפי הטעם ומעט שמן. לערבב היטב , לבשל כעוד 10 דקות ולכבות. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים