לןגן

מטבוחה

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 06/03/2018 | 18:56
מטבוחה

תקציר המתכון: סלט חובה אצלי על השולחן! מינימום מצרכים, מקסימום טעם 🔝🍅🌶

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלוף את העגבניות ולחתוך לקוביות בינוניות, לקצוץ את שיני השום ואת הפלפל החריף ולבשל על אש בינונית כשעה.

  2. למעוך מדיי פעם בעזרת המועך של המטבוחה וכשהנוזלים נגמרים כמעט לגמרי לתבל במלח לפי הטעם ומעט שמן. לערבב היטב , לבשל כעוד 10 דקות ולכבות.