1/2 כפית פלפל שחור או 1/2 כפית פלפל לבן (מה שאוהבים).
אופן ההכנה
1
קוצצים את הכרוב לרצועות דקות בעזרת סכין חדה או במעבד מזון.
2
מניחים את רצועות הכרוב במסננת גדולה עם קערה מתחת, מוסיפים מלח ומעסים היטב את רצועות הכרוב עם המלח ומשרים לחצי שעה, שעה להגרת הנוזלים של רצועות הכרוב.
3
לאחר חצי שעה, שעה בקערה גדולה שמים את רצועות הכרוב והפטרוזיליה, מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב (לימון, חומץ, סוכר, פלפל) ומערבבים היטב היטב, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך .
4
מעבירים למקרר לפחות לשעה, שעה וחצי ומגישים.
5
טיפ...
6
הסלט כמה שהוא יושב יותר במקרר טעמו משתבח, ממליצה בחום כל ביס חגיגה.. .
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
קוצצים את הכרוב לרצועות דקות בעזרת סכין חדה או במעבד מזון.
2
מניחים את רצועות הכרוב במסננת גדולה עם קערה מתחת, מוסיפים מלח ומעסים היטב את רצועות הכרוב עם המלח ומשרים לחצי שעה, שעה להגרת הנוזלים של רצועות הכרוב.
3
לאחר חצי שעה, שעה בקערה גדולה שמים את רצועות הכרוב והפטרוזיליה, מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב (לימון, חומץ, סוכר, פלפל) ומערבבים היטב היטב, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך .
4
מעבירים למקרר לפחות לשעה, שעה וחצי ומגישים.
5
טיפ...
6
הסלט כמה שהוא יושב יותר במקרר טעמו משתבח, ממליצה בחום כל ביס חגיגה.. .