בוחרים חציל ארוך וקליל במשקלו ( חציל כזה אינו מכיל גרעינים), שוטפים וחותכים לאורכו לחצי ושוב לחצי, חותכים לקוביות של 2 ס״מ בערך..
2
ממלאים סיר עם מים חצי גובה ומוסיפים כף מלח, על להבה גדולה שולקים את החצילים. (מרגעה הרתיחה 1-2 דק׳), כל הזמן לערבב בעדינות כי החצילים צפים. לא לישלוק יותר מידי שלא היו רכים ולסנן..
3
גמבות חתוכות, פטרוזיליה קצוצה, שום כתוש, תבלינים, שמן וחומץ לערבב את הכל ולהוסיף את החצילים..
4
מומלץ להגיש לאחר יממה.
5
* ניתן לשים כוסברה ובזיליקום במקום פטרוזיליה .
1
בוחרים חציל ארוך וקליל במשקלו ( חציל כזה אינו מכיל גרעינים), שוטפים וחותכים לאורכו לחצי ושוב לחצי, חותכים לקוביות של 2 ס״מ בערך..
2
ממלאים סיר עם מים חצי גובה ומוסיפים כף מלח, על להבה גדולה שולקים את החצילים. (מרגעה הרתיחה 1-2 דק׳), כל הזמן לערבב בעדינות כי החצילים צפים. לא לישלוק יותר מידי שלא היו רכים ולסנן..
3
גמבות חתוכות, פטרוזיליה קצוצה, שום כתוש, תבלינים, שמן וחומץ לערבב את הכל ולהוסיף את החצילים..