אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

45,523
צפיות

קישואים בטעם כבד

המתכון של
קישואים בטעם כבד

כבד קצוץ צמחוני טעים יותר מכבד קליל יותר מומלץ !!!

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קישואים
  • מלח
  • פלפל
  • בצל מטוגן
  • שמן קנולה
  • ביצים קשות
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף קישואים היטב ולפרוס לאורך בקליפתם .


  • 2

    להניח על נייר אפיה, לשמן בעזרת מברשת בשמן זית /קנולה ולהמליח מעט.


  • 3

    להכניס לתנור 230 מעלות עד קבלת הגוון הרצוי.


  • 4

    לא חייב להיות מאוד שזוף .


  • 5

    אבל צריך להיות מבושל לחלוטין.


  • 6

    בינתיים לטגן הרבה בצל פרוס ולבשל ביצים קשות.


  • 7

    בערך על 3 מגשים גדולים של קישואים 6 ביצים ו- 2-3 בצלים גדולים.


  • 8

    להכניס הכל למעבד מזון ולבלנדר עד קבלת מחית .


  • 9

    לתבל במלח ופלפל שחור גרוס טרי.


  • 10

    טעים במיוחד עם צנימים / קרקר / מצה .


  • 11

    סלט מנצח עם קצת הרבה עבודה... .


  • 12

    חובה על שולחן החג.


  • 13

    שנה טובה ❤.


1

לשטוף קישואים היטב ולפרוס לאורך בקליפתם .


2

להניח על נייר אפיה, לשמן בעזרת מברשת בשמן זית /קנולה ולהמליח מעט.


3

להכניס לתנור 230 מעלות עד קבלת הגוון הרצוי.


4

לא חייב להיות מאוד שזוף .


5

אבל צריך להיות מבושל לחלוטין.


6

בינתיים לטגן הרבה בצל פרוס ולבשל ביצים קשות.


7

בערך על 3 מגשים גדולים של קישואים 6 ביצים ו- 2-3 בצלים גדולים.


8

להכניס הכל למעבד מזון ולבלנדר עד קבלת מחית .


9

לתבל במלח ופלפל שחור גרוס טרי.


10

טעים במיוחד עם צנימים / קרקר / מצה .


11

סלט מנצח עם קצת הרבה עבודה... .


12

חובה על שולחן החג.


13

שנה טובה ❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים