לןגן

קישואים בטעם כבד

מאת: תילי טובה, פורסם: 19/09/2017 | 09:52
קישואים בטעם כבד

תקציר המתכון: כבד קצוץ צמחוני טעים יותר מכבד קליל יותר מומלץ !!!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף קישואים היטב ולפרוס לאורך בקליפתם

  2. להניח על נייר אפיה, לשמן בעזרת מברשת בשמן זית /קנולה ולהמליח מעט

  3. להכניס לתנור 230 מעלות עד קבלת הגוון הרצוי

  4. לא חייב להיות מאוד שזוף

  5. אבל צריך להיות מבושל לחלוטין

  6. בינתיים לטגן הרבה בצל פרוס ולבשל ביצים קשות

  7. בערך על 3 מגשים גדולים של קישואים 6 ביצים ו- 2-3 בצלים גדולים

  8. להכניס הכל למעבד מזון ולבלנדר עד קבלת מחית

  9. לתבל במלח ופלפל שחור גרוס טרי

  10. טעים במיוחד עם צנימים / קרקר / מצה

  11. סלט מנצח עם קצת הרבה עבודה...

  12. חובה על שולחן החג

  13. שנה טובה ❤