ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מבשלים את העגבניות במים רותחים לריכוך 5-10 דקות..
-
2
מסננים מהמים ונותנים להם להתקרר מעט, לאחר מכן מקלפים את הקליפה מהעגבניות..
-
3
חותכים קטן את העגבניות המקולפות ומכניסים לסיר. מבשלים על אש בינונית 10 דקות..
-
4
מוסיפים גמבה אדומה חתוכה קטן לסיר וממשיכים לבשל..
-
5
מוסיפים כף סוכר שטוחה לאיזון החמיצות של העגבניות..
-
6
ממשיכים לבשל על אש קטנה. העגבניות צריכות להתרכך בבישול עד מאוד או עד לרמה שמעדיפים..
-
7
לקראת סוף הבישול לאחר 30 דקות מוסיפים חצי כוס שמן מעורבב עם כף פפריקה אדומה..
-
8
מערבבים..
-
9
ממשיכים לבשל עוד 5 דקות..
-
10
המטבוחה מוכנה כשמתקבל מעין מרקם של ממרח..
1
מבשלים את העגבניות במים רותחים לריכוך 5-10 דקות..
2
מסננים מהמים ונותנים להם להתקרר מעט, לאחר מכן מקלפים את הקליפה מהעגבניות..
3
חותכים קטן את העגבניות המקולפות ומכניסים לסיר. מבשלים על אש בינונית 10 דקות..
4
מוסיפים גמבה אדומה חתוכה קטן לסיר וממשיכים לבשל..
5
מוסיפים כף סוכר שטוחה לאיזון החמיצות של העגבניות..
6
ממשיכים לבשל על אש קטנה. העגבניות צריכות להתרכך בבישול עד מאוד או עד לרמה שמעדיפים..
7
לקראת סוף הבישול לאחר 30 דקות מוסיפים חצי כוס שמן מעורבב עם כף פפריקה אדומה..
8
מערבבים..
9
ממשיכים לבשל עוד 5 דקות..
10
המטבוחה מוכנה כשמתקבל מעין מרקם של ממרח..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים