לןגן

סלט מטבוחה מתוקה

מאת: Liran Magen, פורסם: 07/09/2017 | 03:32
סלט מטבוחה מתוקה

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את העגבניות במים רותחים לריכוך 5-10 דקות.

  2. מסננים מהמים ונותנים להם להתקרר מעט, לאחר מכן מקלפים את הקליפה מהעגבניות.

  3. חותכים קטן את העגבניות המקולפות ומכניסים לסיר. מבשלים על אש בינונית 10 דקות.

  4. מוסיפים גמבה אדומה חתוכה קטן לסיר וממשיכים לבשל.

  5. מוסיפים כף סוכר שטוחה לאיזון החמיצות של העגבניות.

  6. ממשיכים לבשל על אש קטנה. העגבניות צריכות להתרכך בבישול עד מאוד או עד לרמה שמעדיפים.

  7. לקראת סוף הבישול לאחר 30 דקות מוסיפים חצי כוס שמן מעורבב עם כף פפריקה אדומה.

  8. מערבבים.

  9. ממשיכים לבשל עוד 5 דקות.

  10. המטבוחה מוכנה כשמתקבל מעין מרקם של ממרח.