ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
1 פלפל ירוק חריף (אם אוהבים)
-
-
4-5 יח׳ מלפפון בחמוץ/במלח
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשטוף ולהשרות את הבורגול עם 3 כוסות מים רותחים למשך 30-40 דק׳ בקערה סגורה..
-
2
לסנן את הבורגול מהנוזלים טוב טוב..
-
3
לשטוף את הירק (כוסברה, פטרוזיליה, ועלי נענע) ולקצוץ דק דק..
-
4
מלפפון חמוץ ופלפל חריף לחתוך לקוביות קטנות..
-
5
את מלפפונים הטריים לשטוף ולא לקלף, לחתוך לאורכם ולהוציא את הגרעינים עם הכף ואז לחתוך לקוביות קטנות..
-
6
לתבל במלח ופלפל שחור גרוס, להוסיף מיץ לימון ושמן לערבב ובתאבון... .
-
7
*אפשר להוסיף גבעול סלרי צעיר (ללא העלים) חתוך לקוביות.
1
לשטוף ולהשרות את הבורגול עם 3 כוסות מים רותחים למשך 30-40 דק׳ בקערה סגורה..
2
לסנן את הבורגול מהנוזלים טוב טוב..
3
לשטוף את הירק (כוסברה, פטרוזיליה, ועלי נענע) ולקצוץ דק דק..
4
מלפפון חמוץ ופלפל חריף לחתוך לקוביות קטנות..
5
את מלפפונים הטריים לשטוף ולא לקלף, לחתוך לאורכם ולהוציא את הגרעינים עם הכף ואז לחתוך לקוביות קטנות..
6
לתבל במלח ופלפל שחור גרוס, להוסיף מיץ לימון ושמן לערבב ובתאבון... .
7
*אפשר להוסיף גבעול סלרי צעיר (ללא העלים) חתוך לקוביות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים