לןגן

סלט בורגול

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 28/08/2017 | 10:44
סלט בורגול

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף ולהשרות את הבורגול עם 3 כוסות מים רותחים למשך 30-40 דק׳ בקערה סגורה.

  2. לסנן את הבורגול מהנוזלים טוב טוב.

  3. לשטוף את הירק (כוסברה, פטרוזיליה, ועלי נענע) ולקצוץ דק דק.

  4. מלפפון חמוץ ופלפל חריף לחתוך לקוביות קטנות.

  5. את מלפפונים הטריים לשטוף ולא לקלף, לחתוך לאורכם ולהוציא את הגרעינים עם הכף ואז לחתוך לקוביות קטנות.

  6. לתבל במלח ופלפל שחור גרוס, להוסיף מיץ לימון ושמן לערבב ובתאבון...

  7. *אפשר להוסיף גבעול סלרי צעיר (ללא העלים) חתוך לקוביות