ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
גמבה אדומה קלויה חתוכה לקוביות
-
2 פלפל חריף קלוי חתוכים לעיגולים
-
6 שיני שום מגורדות או כתושות
אופן ההכנה
-
1
נתחיל עם העגבניות על הגז,נוסיף את השום כף מלח שטוחה נבשל.
-
2
על אש נמוכה ללא מיכסה ..
-
3
לאחר כחצי שעה נוסיף את הפלפלים לסיר .
-
4
נכין בצד 2 כפות פפריקה מתוקה בחצי כוס שמן ולערבב טוב טוב .
-
5
רק לאחר שהעגבניות איבדו מחצית מהמים נוסיף את השמן והפפריקה ונערבב עם כף מידי פעם ,נוסיף כפית סוכר ..
-
6
יודעים שזה מוכן ברגע שמערבבים עם הכף ומרגישים שהעגבניות נדבקות לתחתית הסיר ואין יותר מים 😊.
-
7
הערה :לממהרות ניתן לוותר על קליית הפלפלים ולחתוך אותם טריים ...ולבשלם יחד עם העגבניות מתחילת הבישול ...בהצלחה אילנית.
1
נתחיל עם העגבניות על הגז,נוסיף את השום כף מלח שטוחה נבשל.
2
על אש נמוכה ללא מיכסה ..
3
לאחר כחצי שעה נוסיף את הפלפלים לסיר .
4
נכין בצד 2 כפות פפריקה מתוקה בחצי כוס שמן ולערבב טוב טוב .
5
רק לאחר שהעגבניות איבדו מחצית מהמים נוסיף את השמן והפפריקה ונערבב עם כף מידי פעם ,נוסיף כפית סוכר ..
6
יודעים שזה מוכן ברגע שמערבבים עם הכף ומרגישים שהעגבניות נדבקות לתחתית הסיר ואין יותר מים 😊.
7
הערה :לממהרות ניתן לוותר על קליית הפלפלים ולחתוך אותם טריים ...ולבשלם יחד עם העגבניות מתחילת הבישול ...בהצלחה אילנית.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים