לןגן

סלט מטבוחה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 10/08/2017 | 03:14
סלט מטבוחה

תקציר המתכון: שעתיים והיא מוכנה ! ואיך אומרים כמו ריבה 😂

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נתחיל עם העגבניות על הגז,נוסיף את השום כף מלח שטוחה נבשל

  2. על אש נמוכה ללא מיכסה .

  3. לאחר כחצי שעה נוסיף את הפלפלים לסיר

  4. נכין בצד 2 כפות פפריקה מתוקה בחצי כוס שמן ולערבב טוב טוב

  5. רק לאחר שהעגבניות איבדו מחצית מהמים נוסיף את השמן והפפריקה ונערבב עם כף מידי פעם ,נוסיף כפית סוכר .

  6. יודעים שזה מוכן ברגע שמערבבים עם הכף ומרגישים שהעגבניות נדבקות לתחתית הסיר ואין יותר מים 😊

  7. הערה :לממהרות ניתן לוותר על קליית הפלפלים ולחתוך אותם טריים ...ולבשלם יחד עם העגבניות מתחילת הבישול ...בהצלחה אילנית