הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקינוח קלאסי, טעים ומיוחד (לאירועים מיוחדים).....
• מקציפים את השמנת עם כף סוכר ומניחים בצד..
• מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את החלמונים ואת שאר הסוכר לתערובת סמיכה ובהירה.
• מורידים את המהירות של המיקסר ומוסיפים את המסקרפונה בזהירות..
• מקפלים את תערובת החלמונים והמסקרפונה לתערובת השמנת המוקצפת..
• טובלים את הבישקוטים בתערובת הקוניאק והאספרסו טבילה מהירה וקצרה ,מסדרים בתבנית נאה ושקופה את הבישקוטים שמים שכבה של תערובת הגבינה מעל , מגרדים שוקולד ומפזרים מעל הקרם וחוזרים שוב על סידור הבישקוטים ושוב קרם..
• לסיום מקשטים באבקת קקאו..
• מעבירים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה..
•.