אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

938
צפיות

טירמיסו (באיטלקית "הרם אותי")

המתכון של
טירמיסו (באיטלקית "הרם אותי")

קינוח קלאסי, טעים ומיוחד (לאירועים מיוחדים).....

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כוס סוכר
  • 4 חלמונים
  • 500 גר' (2 חב') גבינת מסקרפונה
  • 1 וחצי חבילות בישקוטים
  • 3/4 כוס אספרסו חזק
  • 3 כפות קוניאק / ליקר
  • 50 גרם שוקולד מגורד/תלתלי שוקולד
  • לקישוט: אבקת קקאו
אופן ההכנה
  • 1

    • מקציפים את השמנת עם כף סוכר ומניחים בצד..


  • 2

    • מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את החלמונים ואת שאר הסוכר לתערובת סמיכה ובהירה.


  • 3

    • מורידים את המהירות של המיקסר ומוסיפים את המסקרפונה בזהירות..


  • 4

    • מקפלים את תערובת החלמונים והמסקרפונה לתערובת השמנת המוקצפת..


  • 5

    • טובלים את הבישקוטים בתערובת הקוניאק והאספרסו טבילה מהירה וקצרה ,מסדרים בתבנית נאה ושקופה את הבישקוטים שמים שכבה של תערובת הגבינה מעל , מגרדים שוקולד ומפזרים מעל הקרם וחוזרים שוב על סידור הבישקוטים ושוב קרם..


  • 6

    • לסיום מקשטים באבקת קקאו..


  • 7

    • מעבירים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה..


  • 8

    •.


1

• מקציפים את השמנת עם כף סוכר ומניחים בצד..


2

• מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את החלמונים ואת שאר הסוכר לתערובת סמיכה ובהירה.


3

• מורידים את המהירות של המיקסר ומוסיפים את המסקרפונה בזהירות..


4

• מקפלים את תערובת החלמונים והמסקרפונה לתערובת השמנת המוקצפת..


5

• טובלים את הבישקוטים בתערובת הקוניאק והאספרסו טבילה מהירה וקצרה ,מסדרים בתבנית נאה ושקופה את הבישקוטים שמים שכבה של תערובת הגבינה מעל , מגרדים שוקולד ומפזרים מעל הקרם וחוזרים שוב על סידור הבישקוטים ושוב קרם..


6

• לסיום מקשטים באבקת קקאו..


7

• מעבירים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה..


8

•.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים