תקציר המתכון: קינוח קלאסי, טעים ומיוחד (לאירועים מיוחדים).....
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
• מקציפים את השמנת עם כף סוכר ומניחים בצד.
• מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את החלמונים ואת שאר הסוכר לתערובת סמיכה ובהירה
• מורידים את המהירות של המיקסר ומוסיפים את המסקרפונה בזהירות.
• מקפלים את תערובת החלמונים והמסקרפונה לתערובת השמנת המוקצפת.
• טובלים את הבישקוטים בתערובת הקוניאק והאספרסו טבילה מהירה וקצרה ,מסדרים בתבנית נאה ושקופה את הבישקוטים שמים שכבה של תערובת הגבינה מעל , מגרדים שוקולד ומפזרים מעל הקרם וחוזרים שוב על סידור הבישקוטים ושוב קרם.
• לסיום מקשטים באבקת קקאו.
• מעבירים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה.
•