לןגן

טירמיסו (באיטלקית "הרם אותי")

מאת: Sari Noy, פורסם: 25/08/2016 | 14:51
טירמיסו (באיטלקית "הרם אותי")

תקציר המתכון: קינוח קלאסי, טעים ומיוחד (לאירועים מיוחדים).....

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. • מקציפים את השמנת עם כף סוכר ומניחים בצד.

  2. • מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את החלמונים ואת שאר הסוכר לתערובת סמיכה ובהירה

  3. • מורידים את המהירות של המיקסר ומוסיפים את המסקרפונה בזהירות.

  4. • מקפלים את תערובת החלמונים והמסקרפונה לתערובת השמנת המוקצפת.

  5. • טובלים את הבישקוטים בתערובת הקוניאק והאספרסו טבילה מהירה וקצרה ,מסדרים בתבנית נאה ושקופה את הבישקוטים שמים שכבה של תערובת הגבינה מעל , מגרדים שוקולד ומפזרים מעל הקרם וחוזרים שוב על סידור הבישקוטים ושוב קרם.

  6. • לסיום מקשטים באבקת קקאו.

  7. • מעבירים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה.