הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהיוצאים כ-6 בינוניים. בקערה לטרוף ביחד: רוויון, ביצה, סוכר, תמצית וניל וחמאה מומסת. להוסיף את החומרים היבשים ולטרוף עד לאיחוד ואין יותר גושי קמח. לחמם מחבת על אש בינונית, לשמן עם ספרי שמן. לצקת עם מצקת למחבת חמה, לחכות להופעת הבעות למעלה ולהפוך בבת אחת. לטגן עוד כ 2 דק עד להזהבה. מומלץ לנגב עם נייר מגבת בין טיגון לטיגון, כדי להבטיח פאנקייקס זהובים ויפים. בתאבון :-).