ספר מתכונים של קינוחים
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
2
שמים את הקאדיף בקערה ומוסיפים חמאה ואבקת סוכר.
-
3
מערבבים היטב בידיים עד שכל האטריות מצופות בתערובת.
-
4
מניחים חופן איטריות על כף היד בצורת עיגול שטוח.
-
5
הופכים לתבנית משומנת ומהדקים לקבלת צורת קערית (זה בסדר אם חלק מהאטריות מציצות החוצה והמראה לא מסודר וסימטרי - זה כל הקסם).
-
6
חוזרים על הפעולה עם יתרת האטריות.
-
7
אופים כ-5 דקות עד להזהבה (זהירות, זה נשרף מהר).
-
8
מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפ' החדר עד ההרכבה וההגשה.
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
שמים את הקאדיף בקערה ומוסיפים חמאה ואבקת סוכר.
3
מערבבים היטב בידיים עד שכל האטריות מצופות בתערובת.
4
מניחים חופן איטריות על כף היד בצורת עיגול שטוח.
5
הופכים לתבנית משומנת ומהדקים לקבלת צורת קערית (זה בסדר אם חלק מהאטריות מציצות החוצה והמראה לא מסודר וסימטרי - זה כל הקסם).
6
חוזרים על הפעולה עם יתרת האטריות.
7
אופים כ-5 דקות עד להזהבה (זהירות, זה נשרף מהר).
8
מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפ' החדר עד ההרכבה וההגשה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים