לןגן

סלסילות קדאיף

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 02/06/2016 | 18:06
סלסילות קדאיף

תקציר המתכון: כמות: 20 סלסילות בתבנית מאפינס

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות

  2. שמים את הקאדיף בקערה ומוסיפים חמאה ואבקת סוכר

  3. מערבבים היטב בידיים עד שכל האטריות מצופות בתערובת

  4. מניחים חופן איטריות על כף היד בצורת עיגול שטוח

  5. הופכים לתבנית משומנת ומהדקים לקבלת צורת קערית (זה בסדר אם חלק מהאטריות מציצות החוצה והמראה לא מסודר וסימטרי - זה כל הקסם)

  6. חוזרים על הפעולה עם יתרת האטריות

  7. אופים כ-5 דקות עד להזהבה (זהירות, זה נשרף מהר)

  8. מצננים ושומרים בכלי אטום בטמפ' החדר עד ההרכבה וההגשה