אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

2,029
צפיות

פחזניות ביס

המתכון של
פחזניות ביס

פחזניות קטנות וטעימות

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • רכיבים לבצק
  • 1 כוס מים
  • חצי כוס שמן
  • 4 ביצים
  • כוס קמח
  • רכיבים מילוי
  • מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • חצי חבילה פודינג וניל
  • רכיבים ציפוי
  • 50 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    מרתיחים את המים עם השמן - מכבים את האש.


  • 2

    מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עם כף מעץ עד שהופך לרך וחלק. נותנים לתערובת להתקרר.


  • 3

    מוסיפים ביצה אחר ביצה ומערבבים עם כף מעץ למשך 5 עד 7 דקות עד שהתערובת הופכת לחקלה.


  • 4

    מחממים תנור ל 180 מעלות.


  • 5

    מזלפים על מגש התנור מכוסה בנייר אפיה את הבלילה עם רווח של 3 עד 4 סנטימטר - אופים 20 דקות.


  • 6

    לאחר מכן מנמיכים את התנור ל 160 דקות ואופים עוד 10 דקות עם דלת התנור קצת פתוח.


  • 7

    פותחים את התנור לגמרי ומחכים עוד כמה דקות מוציאים מהתנור וכאשר הפחזניות התקררו - חותכים אותם ל 2.


  • 8

    מילוי: מקציפים 3/4 מכל שמנת עם 1/2 פודינג וניל עד למרקם אחיד וקשה.


  • 9

    ממלאים את הפחזניות ביס עם כף.


  • 10

    ציפוי: מחממים במיקרוגל את 1/4 מכל שמנת הנותר עם השוקולד מריר חתוך לקוביות למשך 30 שניות - מוציאים ומערבבים היטב עד למרקם חלק ואחיד (אם לא מספיק מכניסים עוד 10 שניות למיקרוגל. מזלפים את השוקולד מעל הפחזניות ומגישים בתאבון!.


1

מרתיחים את המים עם השמן - מכבים את האש.


2

מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עם כף מעץ עד שהופך לרך וחלק. נותנים לתערובת להתקרר.


3

מוסיפים ביצה אחר ביצה ומערבבים עם כף מעץ למשך 5 עד 7 דקות עד שהתערובת הופכת לחקלה.


4

מחממים תנור ל 180 מעלות.


5

מזלפים על מגש התנור מכוסה בנייר אפיה את הבלילה עם רווח של 3 עד 4 סנטימטר - אופים 20 דקות.


6

לאחר מכן מנמיכים את התנור ל 160 דקות ואופים עוד 10 דקות עם דלת התנור קצת פתוח.


7

פותחים את התנור לגמרי ומחכים עוד כמה דקות מוציאים מהתנור וכאשר הפחזניות התקררו - חותכים אותם ל 2.


8

מילוי: מקציפים 3/4 מכל שמנת עם 1/2 פודינג וניל עד למרקם אחיד וקשה.


9

ממלאים את הפחזניות ביס עם כף.


10

ציפוי: מחממים במיקרוגל את 1/4 מכל שמנת הנותר עם השוקולד מריר חתוך לקוביות למשך 30 שניות - מוציאים ומערבבים היטב עד למרקם חלק ואחיד (אם לא מספיק מכניסים עוד 10 שניות למיקרוגל. מזלפים את השוקולד מעל הפחזניות ומגישים בתאבון!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים