מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עם כף מעץ עד שהופך לרך וחלק. נותנים לתערובת להתקרר.
3
מוסיפים ביצה אחר ביצה ומערבבים עם כף מעץ למשך 5 עד 7 דקות עד שהתערובת הופכת לחקלה.
4
מחממים תנור ל 180 מעלות.
5
מזלפים על מגש התנור מכוסה בנייר אפיה את הבלילה עם רווח של 3 עד 4 סנטימטר - אופים 20 דקות.
6
לאחר מכן מנמיכים את התנור ל 160 דקות ואופים עוד 10 דקות עם דלת התנור קצת פתוח.
7
פותחים את התנור לגמרי ומחכים עוד כמה דקות
מוציאים מהתנור וכאשר הפחזניות התקררו - חותכים אותם ל 2.
8
מילוי:
מקציפים 3/4 מכל שמנת עם 1/2 פודינג וניל עד למרקם אחיד וקשה.
9
ממלאים את הפחזניות ביס עם כף.
10
ציפוי: מחממים במיקרוגל את 1/4 מכל שמנת הנותר עם השוקולד מריר חתוך לקוביות
למשך 30 שניות - מוציאים ומערבבים היטב עד למרקם חלק ואחיד (אם לא מספיק מכניסים עוד 10 שניות למיקרוגל.
מזלפים את השוקולד מעל הפחזניות ומגישים
בתאבון!.
1
מרתיחים את המים עם השמן - מכבים את האש.
2
מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עם כף מעץ עד שהופך לרך וחלק. נותנים לתערובת להתקרר.
3
מוסיפים ביצה אחר ביצה ומערבבים עם כף מעץ למשך 5 עד 7 דקות עד שהתערובת הופכת לחקלה.
4
מחממים תנור ל 180 מעלות.
5
מזלפים על מגש התנור מכוסה בנייר אפיה את הבלילה עם רווח של 3 עד 4 סנטימטר - אופים 20 דקות.
6
לאחר מכן מנמיכים את התנור ל 160 דקות ואופים עוד 10 דקות עם דלת התנור קצת פתוח.
7
פותחים את התנור לגמרי ומחכים עוד כמה דקות
מוציאים מהתנור וכאשר הפחזניות התקררו - חותכים אותם ל 2.
8
מילוי:
מקציפים 3/4 מכל שמנת עם 1/2 פודינג וניל עד למרקם אחיד וקשה.
9
ממלאים את הפחזניות ביס עם כף.
10
ציפוי: מחממים במיקרוגל את 1/4 מכל שמנת הנותר עם השוקולד מריר חתוך לקוביות
למשך 30 שניות - מוציאים ומערבבים היטב עד למרקם חלק ואחיד (אם לא מספיק מכניסים עוד 10 שניות למיקרוגל.
מזלפים את השוקולד מעל הפחזניות ומגישים
בתאבון!.