לןגן

פחזניות ביס

מאת: Danielle Godon Mesika, פורסם: 22/05/2016 | 21:39
פחזניות ביס

תקציר המתכון: פחזניות קטנות וטעימות

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רכיבים לבצק

רכיבים מילוי

רכיבים ציפוי

אופן הכנה

  1. מרתיחים את המים עם השמן - מכבים את האש

  2. מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עם כף מעץ עד שהופך לרך וחלק. נותנים לתערובת להתקרר

  3. מוסיפים ביצה אחר ביצה ומערבבים עם כף מעץ למשך 5 עד 7 דקות עד שהתערובת הופכת לחקלה

  4. מחממים תנור ל 180 מעלות

  5. מזלפים על מגש התנור מכוסה בנייר אפיה את הבלילה עם רווח של 3 עד 4 סנטימטר - אופים 20 דקות

  6. לאחר מכן מנמיכים את התנור ל 160 דקות ואופים עוד 10 דקות עם דלת התנור קצת פתוח

  7. פותחים את התנור לגמרי ומחכים עוד כמה דקות מוציאים מהתנור וכאשר הפחזניות התקררו - חותכים אותם ל 2

  8. מילוי: מקציפים 3/4 מכל שמנת עם 1/2 פודינג וניל עד למרקם אחיד וקשה

  9. ממלאים את הפחזניות ביס עם כף

  10. ציפוי: מחממים במיקרוגל את 1/4 מכל שמנת הנותר עם השוקולד מריר חתוך לקוביות למשך 30 שניות - מוציאים ומערבבים היטב עד למרקם חלק ואחיד (אם לא מספיק מכניסים עוד 10 שניות למיקרוגל. מזלפים את השוקולד מעל הפחזניות ומגישים בתאבון!