תקציר המתכון: פחזניות קטנות וטעימות
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מרתיחים את המים עם השמן - מכבים את האש
מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עם כף מעץ עד שהופך לרך וחלק. נותנים לתערובת להתקרר
מוסיפים ביצה אחר ביצה ומערבבים עם כף מעץ למשך 5 עד 7 דקות עד שהתערובת הופכת לחקלה
מחממים תנור ל 180 מעלות
מזלפים על מגש התנור מכוסה בנייר אפיה את הבלילה עם רווח של 3 עד 4 סנטימטר - אופים 20 דקות
לאחר מכן מנמיכים את התנור ל 160 דקות ואופים עוד 10 דקות עם דלת התנור קצת פתוח
פותחים את התנור לגמרי ומחכים עוד כמה דקות מוציאים מהתנור וכאשר הפחזניות התקררו - חותכים אותם ל 2
מילוי: מקציפים 3/4 מכל שמנת עם 1/2 פודינג וניל עד למרקם אחיד וקשה
ממלאים את הפחזניות ביס עם כף
ציפוי: מחממים במיקרוגל את 1/4 מכל שמנת הנותר עם השוקולד מריר חתוך לקוביות למשך 30 שניות - מוציאים ומערבבים היטב עד למרקם חלק ואחיד (אם לא מספיק מכניסים עוד 10 שניות למיקרוגל. מזלפים את השוקולד מעל הפחזניות ומגישים בתאבון!