מערבבים יחד את כל החומרים של עיסת כדורי השוקולד, משטחים תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר לחצי שעה..
2
מקציפים יחד את כל חומרי קרם הווניל לקרם יציב..
3
מוציאים את עיסת כדורי השוקולד מהמקרר, ובעזרת קורץ עוגיות עגול או כוס קורצים עיגולים. יש להקפיד על מספרים זוגיים מכיוון שנדרשות 2 עוגיות לכל קוקילידה..
4
מעבירים את קרם הווניל לשקית זילוף, מזלפים על עוגייה אחת קרם בצורה אחידה וסוגרים בעזרת עוגייה שנייה. חוזרים על הפעולה עם כל העיגולים (מהשאריות ניתן להכין כדורי שוקולד)..
5
מאחסנים בקופסה אטומה במקפיא. למי שמעדיף את הקוקילידה רכה, מומלץ להניח שעה לפני ההגשה במקרר ולמי שאוהב את הקשיחות מומלץ לאכול ישר מהמקפיא..
1
מערבבים יחד את כל החומרים של עיסת כדורי השוקולד, משטחים תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר לחצי שעה..
2
מקציפים יחד את כל חומרי קרם הווניל לקרם יציב..
3
מוציאים את עיסת כדורי השוקולד מהמקרר, ובעזרת קורץ עוגיות עגול או כוס קורצים עיגולים. יש להקפיד על מספרים זוגיים מכיוון שנדרשות 2 עוגיות לכל קוקילידה..
4
מעבירים את קרם הווניל לשקית זילוף, מזלפים על עוגייה אחת קרם בצורה אחידה וסוגרים בעזרת עוגייה שנייה. חוזרים על הפעולה עם כל העיגולים (מהשאריות ניתן להכין כדורי שוקולד)..
5
מאחסנים בקופסה אטומה במקפיא. למי שמעדיף את הקוקילידה רכה, מומלץ להניח שעה לפני ההגשה במקרר ולמי שאוהב את הקשיחות מומלץ לאכול ישר מהמקפיא..