הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמרנג צרפתי במילוי קרם שקדים מובחר מתכון קל ופשוט להכנה
להכנת המרנג נקציף במהירות מירבית חלבונים וסוכר עד להתייצבות הקצף חייב להיות יציב מאוד יש לשים לב שלא יהיה טיפת חלמונים אחרת הקצף לא יגיע לתוצאה.
נעביר לשק זילוף וניצור עיגולים קטנים ועמוקים נאפה בתבנית עם נייר אפייה ב 130 מעלות עד שהמרנג מתייצב מצננים על השייש.
לקרם שקדים.
נקציף את הקצפת ואבקת הסוכר עד שמתייצב .
נקפל לתוך אבקת שקדים ותמצית.
נעביר לשקית זילוף ונזלף לתוך הפבלובה נעטר בשקדים גרוסים.