תקציר המתכון: מרנג צרפתי במילוי קרם שקדים מובחר מתכון קל ופשוט להכנה
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להכנת המרנג נקציף במהירות מירבית חלבונים וסוכר עד להתייצבות הקצף חייב להיות יציב מאוד יש לשים לב שלא יהיה טיפת חלמונים אחרת הקצף לא יגיע לתוצאה
נעביר לשק זילוף וניצור עיגולים קטנים ועמוקים נאפה בתבנית עם נייר אפייה ב 130 מעלות עד שהמרנג מתייצב מצננים על השייש
לקרם שקדים
נקציף את הקצפת ואבקת הסוכר עד שמתייצב
נקפל לתוך אבקת שקדים ותמצית
נעביר לשקית זילוף ונזלף לתוך הפבלובה נעטר בשקדים גרוסים