אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

4,453
צפיות

גלילת תמרים ואגוזים

המתכון של
גלילת תמרים ואגוזים

נלקח מחוברת מתכונים של פתיבר

  • קטגוריהקינוחים
  • מספר מנות1 מנות
  • זמן הכנה10 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 1 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 500 גרם תמרים מעוכים ללא חריצים
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם פתיבר שבור גס
  • 100 גרם פתיבר בטעם שוקולד שבור גס
  • 1 כוס אגוזי מלך שבורים
  • 1 כוס קוקוס לציפוי
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים את החמאה במיקרוגל כדקה עד שהיא נמסה.


  • 2

    מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה המומסת והתמרים. לשים עד לקבלת תערובת אחידה..


  • 3

    מוסיפים לתערובת את פירורי הפתי בר ואת שברי אגוזי המלך. מערבבים את התערובת למשך שתי דקות נוספות..


  • 4

    מחלקים את התערובת ל4 כדורים ומגלגלים אותם ל 4 גלילים..


  • 5

    מצפים את הגלילות בקוקוס..


  • 6

    עוטפים את הגלילו. בניילון נצמד ומכניסים אותן למקפיא. לפני הגשה יש לפרוס את הגלילות לפרוסות דקות. ניתן לאכול אותן קפואות או מופשרות..


1

מחממים את החמאה במיקרוגל כדקה עד שהיא נמסה.


2

מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה המומסת והתמרים. לשים עד לקבלת תערובת אחידה..


3

מוסיפים לתערובת את פירורי הפתי בר ואת שברי אגוזי המלך. מערבבים את התערובת למשך שתי דקות נוספות..


4

מחלקים את התערובת ל4 כדורים ומגלגלים אותם ל 4 גלילים..


5

מצפים את הגלילות בקוקוס..


6

עוטפים את הגלילו. בניילון נצמד ומכניסים אותן למקפיא. לפני הגשה יש לפרוס את הגלילות לפרוסות דקות. ניתן לאכול אותן קפואות או מופשרות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים