לןגן

גלילת תמרים ואגוזים

מאת: קטיה מדר, פורסם: 02/04/2016 | 08:50
גלילת תמרים ואגוזים

תקציר המתכון: נלקח מחוברת מתכונים של פתיבר

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים את החמאה במיקרוגל כדקה עד שהיא נמסה

  2. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה המומסת והתמרים. לשים עד לקבלת תערובת אחידה.

  3. מוסיפים לתערובת את פירורי הפתי בר ואת שברי אגוזי המלך. מערבבים את התערובת למשך שתי דקות נוספות.

  4. מחלקים את התערובת ל4 כדורים ומגלגלים אותם ל 4 גלילים.

  5. מצפים את הגלילות בקוקוס.

  6. עוטפים את הגלילו. בניילון נצמד ומכניסים אותן למקפיא. לפני הגשה יש לפרוס את הגלילות לפרוסות דקות. ניתן לאכול אותן קפואות או מופשרות.