50 גרם מחמצת שאכלה לפי לא חייב מחמצת עדיין יו א מדהים ( אופציה)
אופן ההכנה
1
מערבבים הכל ביחד לבצק חלק אפשר ללוש במיקסר ל8 דקות.
2
לכסות ולתת לנוח חצי שעה לחזור על לישת קיפולים ולתת לנוח עוד חצי שעה.
3
לשפוך מעל הבצק 1/4 כוס שמן ותת לנוח לרבע שעה עד 4 שעות.
4
לקרוץ כדורים בגודל של שזיף גדול להניח על שיש משומן לתת לנוח 10 דקות.
5
לפתוח כדור בעזרת הידיים תוך משיכת הבצק מהמרכז כלפי חוצה.
6
לחמם מחבת טפלון על להבה בינונית.
7
להניח את היריעה הראשונה ולתת לה להתבשל 2-3 דקות להפוך ולהניח עוד יריעה מעל לתת לה לשבת מעל 15 שניות ואז להפוך לתחתית ולהמשיך ככה עד שמסיימים עם כל הכדורים.
8
ייצאו לכם 20-22 מופליטות.
1
מערבבים הכל ביחד לבצק חלק אפשר ללוש במיקסר ל8 דקות.
2
לכסות ולתת לנוח חצי שעה לחזור על לישת קיפולים ולתת לנוח עוד חצי שעה.
3
לשפוך מעל הבצק 1/4 כוס שמן ותת לנוח לרבע שעה עד 4 שעות.
4
לקרוץ כדורים בגודל של שזיף גדול להניח על שיש משומן לתת לנוח 10 דקות.
5
לפתוח כדור בעזרת הידיים תוך משיכת הבצק מהמרכז כלפי חוצה.
6
לחמם מחבת טפלון על להבה בינונית.
7
להניח את היריעה הראשונה ולתת לה להתבשל 2-3 דקות להפוך ולהניח עוד יריעה מעל לתת לה לשבת מעל 15 שניות ואז להפוך לתחתית ולהמשיך ככה עד שמסיימים עם כל הכדורים.