ספר מתכונים של קינוחים
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
רשמתי ( במרכיבים) כוס לסירופ( 3 כוסות סוכר 2 כוסות מים 1 סוכר וניל מיץ מחצי לימון)
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה מלח מעל המלח קמח סוכר ו 2 כפות שמרים יבשים לערבב בעדינות ואז להוסיף אבקת אפייה סוכר וניל שמן וה4 כוסות מים פושרים ללוש לבצק ולתת מנוחה 10 דקות..
-
2
ללוש שוב את הבצק עש שיכפיל את נפחו בערך שעה..
-
3
לחמם שמן עמוק בסיר ואז לשמן את הידיים ולחלק את הבצק ל2 כדורים גדולים כל כדור לפתוח לריבוע ואז לחתוך רצועות ..
-
4
ולזרוק כל פעם 4 עד 5 רצועות לשמן שזה מזהיב להפוך לצד השני מיד להוציא ולטבול בסירופ..
-
5
לסירופ: 3 כוסות סוכר 2 כוסות מים מיץ מחצי לימון סוכר וניל לשים בסיר על הגז עד שמסמיך..
1
לשים בקערה מלח מעל המלח קמח סוכר ו 2 כפות שמרים יבשים לערבב בעדינות ואז להוסיף אבקת אפייה סוכר וניל שמן וה4 כוסות מים פושרים ללוש לבצק ולתת מנוחה 10 דקות..
2
ללוש שוב את הבצק עש שיכפיל את נפחו בערך שעה..
3
לחמם שמן עמוק בסיר ואז לשמן את הידיים ולחלק את הבצק ל2 כדורים גדולים כל כדור לפתוח לריבוע ואז לחתוך רצועות ..
4
ולזרוק כל פעם 4 עד 5 רצועות לשמן שזה מזהיב להפוך לצד השני מיד להוציא ולטבול בסירופ..
5
לסירופ: 3 כוסות סוכר 2 כוסות מים מיץ מחצי לימון סוכר וניל לשים בסיר על הגז עד שמסמיך..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים