לןגן

חם חם עם סירופ מתוק וטעים

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 19/04/2015 | 20:02
חם חם עם סירופ מתוק וטעים

תקציר המתכון: חם חם בקערה רוצו להכין .. אין דברים כאלה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה מלח מעל המלח קמח סוכר ו 2 כפות שמרים יבשים לערבב בעדינות ואז להוסיף אבקת אפייה סוכר וניל שמן וה4 כוסות מים פושרים ללוש לבצק ולתת מנוחה 10 דקות.

  2. ללוש שוב את הבצק עש שיכפיל את נפחו בערך שעה.

  3. לחמם שמן עמוק בסיר ואז לשמן את הידיים ולחלק את הבצק ל2 כדורים גדולים כל כדור לפתוח לריבוע ואז לחתוך רצועות .

  4. ולזרוק כל פעם 4 עד 5 רצועות לשמן שזה מזהיב להפוך לצד השני מיד להוציא ולטבול בסירופ.

  5. לסירופ: 3 כוסות סוכר 2 כוסות מים מיץ מחצי לימון סוכר וניל לשים בסיר על הגז עד שמסמיך.