מקציפים ריצ' ותוך כדי הקצפה מוסיפים את אבקת הנוגט בהדרגה, כל פעם קצת, ממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את הקרם שהתקבל לנו לשקית זילוף ומזליפים את הקרם אל תוך הגליליות..
2
ממיסים שוקולד במיקרו או בסיר כפול על הדים. תובלים את הגליליות משני הצדדים בשוקולד ומיד לאחר מכן תובלים גם בברס הלוז. מניחים על מגש עד להתקשות השוקולד ומגישים..
3
בהצלחה, לילך:).
1
מקציפים ריצ' ותוך כדי הקצפה מוסיפים את אבקת הנוגט בהדרגה, כל פעם קצת, ממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את הקרם שהתקבל לנו לשקית זילוף ומזליפים את הקרם אל תוך הגליליות..
2
ממיסים שוקולד במיקרו או בסיר כפול על הדים. תובלים את הגליליות משני הצדדים בשוקולד ומיד לאחר מכן תובלים גם בברס הלוז. מניחים על מגש עד להתקשות השוקולד ומגישים..