לןגן

גליליות במילוי קרם נוגט בציפוי שוקולד וברס לוז

מאת: לילך טייב, פורסם: 27/01/2016 | 15:04
גליליות במילוי קרם נוגט בציפוי שוקולד וברס לוז

תקציר המתכון: קינוח טעים במיוחד! קל ומהיר הכנה.

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 22, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים ריצ' ותוך כדי הקצפה מוסיפים את אבקת הנוגט בהדרגה, כל פעם קצת, ממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את הקרם שהתקבל לנו לשקית זילוף ומזליפים את הקרם אל תוך הגליליות.

  2. ממיסים שוקולד במיקרו או בסיר כפול על הדים. תובלים את הגליליות משני הצדדים בשוקולד ומיד לאחר מכן תובלים גם בברס הלוז. מניחים על מגש עד להתקשות השוקולד ומגישים.

  3. בהצלחה, לילך:)