הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף את החלבונים גודל ביצה L..XL..
עם כוס סוכר. לקצף יציב חזק ומבריק.את הסוכר לשים מעט כל פעם/בהדרגה.להוסיף כפית חומץ ולהקציף עוד דקה שתיים..
זמן אפיה ארוך יחסית כ 2-3שעות חום תנור כ 50-70 מע .
לזלף את הנשיקות ואת הפבלובות ולהכניס לתנור .להפעיל אותו כ 5 דק לפני כן..את הנשיקות הורודות עשיתי עם מעט תוספת צבע מאכל לקצף החלבונים. לאחר האפיה והתקררות. להקציף שמנת מצחית ופודינג וניל ולקשט לפי טעמכם.תהנו הילה💖🍓.
אפשרי לפניההגשה להוסיף מעט רוטב מעל הפבלובה . להרתיח כוס דובדבנים קפואים עם 2 כפות סוכר..לסנן ולצקת לפני ההגשה..לבחירתכם..