לןגן

קינוח פבלובה ונשיקות 🍸🍓

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 15/01/2016 | 12:47
קינוח פבלובה ונשיקות 🍸🍓

תקציר המתכון: קינוח פבלובה ונשיקות🍸🍓

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את החלבונים גודל ביצה L..XL.

  2. עם כוס סוכר. לקצף יציב חזק ומבריק.את הסוכר לשים מעט כל פעם/בהדרגה.להוסיף כפית חומץ ולהקציף עוד דקה שתיים.

  3. זמן אפיה ארוך יחסית כ 2-3שעות חום תנור כ 50-70 מע

  4. לזלף את הנשיקות ואת הפבלובות ולהכניס לתנור .להפעיל אותו כ 5 דק לפני כן..את הנשיקות הורודות עשיתי עם מעט תוספת צבע מאכל לקצף החלבונים. לאחר האפיה והתקררות. להקציף שמנת מצחית ופודינג וניל ולקשט לפי טעמכם.תהנו הילה💖🍓

  5. אפשרי לפניההגשה להוסיף מעט רוטב מעל הפבלובה . להרתיח כוס דובדבנים קפואים עם 2 כפות סוכר..לסנן ולצקת לפני ההגשה..לבחירתכם.