תקציר המתכון: קינוח פבלובה ונשיקות🍸🍓
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
להקציף את החלבונים גודל ביצה L..XL.
עם כוס סוכר. לקצף יציב חזק ומבריק.את הסוכר לשים מעט כל פעם/בהדרגה.להוסיף כפית חומץ ולהקציף עוד דקה שתיים.
זמן אפיה ארוך יחסית כ 2-3שעות חום תנור כ 50-70 מע
לזלף את הנשיקות ואת הפבלובות ולהכניס לתנור .להפעיל אותו כ 5 דק לפני כן..את הנשיקות הורודות עשיתי עם מעט תוספת צבע מאכל לקצף החלבונים. לאחר האפיה והתקררות. להקציף שמנת מצחית ופודינג וניל ולקשט לפי טעמכם.תהנו הילה💖🍓
אפשרי לפניההגשה להוסיף מעט רוטב מעל הפבלובה . להרתיח כוס דובדבנים קפואים עם 2 כפות סוכר..לסנן ולצקת לפני ההגשה..לבחירתכם.