אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

15,434
צפיות

קונוסים מתוקים במילוי פיצוחים מקורמלים

המתכון של
קונוסים מתוקים במילוי פיצוחים מקורמלים

רגע מתוק בחיים

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק
  • 1 ביצה
  • 150 גרם מחמאה
  • כוס מים
  • כף שמרים
  • כוס סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כוס קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • מלית פיצוחים
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס מים
  • 50 גרם שקדים קלופים
  • 50 גרם אגוזי מלך
  • 50 גרם קשיו
  • 50 גרם אגוזי לוז
  • 3 כפות גלוקוזה
  • 50 גרם פיסטוק
  • סירופ
  • 1 כוס מים
  • 2 כוסות סוכר
  • 1/2 מיץ מלימון טרי
  • קרוקט אגוזי לוז
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, שמרים, אבקת אפייה, מלח, סוכר, מוסיפים מחמאה מומסת במיקרו, ביצה, מים, מערבלים עד לקבלת בצק רך ונעים, מכניסים לשקית ניילון, מניחים על השיש...


  • 2

    שמים פיצוחים בתבנית אלומיניום, מכניסים לתנור לרבע שעה, מנערים מידי פעם, שוברים גס מאוד, מעבירים לסיר גדול, מוסיפים סוכר חום, גלוקוז, מוסיפים מים ומערבבים עד להקרמת הפיצוחים..


  • 3

    להכנת סירופ - בסיר על להבה בינונית מערבבים מים, סוכר, מיץ לימון, מבשלים עד להסמכת הרוטב, להנמיך את הלהבה...


  • 4

    מקמחים משטח עבודה, מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, מרדדים כל חלק לאורך, חותכים רצועות ברוחב 2 ס"מ, מלפפים קונוס מתכת, מתחילים מהחלק החד כלפי מעלה, עד חצי ס"מ לפני הסוף, מחממים שמן במחבת גדולה, מטגנים מכל הכיוונים, מניחים על נייר סופג ומחלצים מהקונוס...


  • 5

    טובלים בסירופ, מגלגלים את הקצה הרחב בקרוקט וממלאים בפיצוחים...


  • 6

    שלכן ובשבילכן אתי ממן....


1

בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, שמרים, אבקת אפייה, מלח, סוכר, מוסיפים מחמאה מומסת במיקרו, ביצה, מים, מערבלים עד לקבלת בצק רך ונעים, מכניסים לשקית ניילון, מניחים על השיש...


2

שמים פיצוחים בתבנית אלומיניום, מכניסים לתנור לרבע שעה, מנערים מידי פעם, שוברים גס מאוד, מעבירים לסיר גדול, מוסיפים סוכר חום, גלוקוז, מוסיפים מים ומערבבים עד להקרמת הפיצוחים..


3

להכנת סירופ - בסיר על להבה בינונית מערבבים מים, סוכר, מיץ לימון, מבשלים עד להסמכת הרוטב, להנמיך את הלהבה...


4

מקמחים משטח עבודה, מחלקים את הבצק לשלושה חלקים, מרדדים כל חלק לאורך, חותכים רצועות ברוחב 2 ס"מ, מלפפים קונוס מתכת, מתחילים מהחלק החד כלפי מעלה, עד חצי ס"מ לפני הסוף, מחממים שמן במחבת גדולה, מטגנים מכל הכיוונים, מניחים על נייר סופג ומחלצים מהקונוס...


5

טובלים בסירופ, מגלגלים את הקצה הרחב בקרוקט וממלאים בפיצוחים...


6

שלכן ובשבילכן אתי ממן....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים