הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכל כך טעים שאפילו את הכוס אוכלים!
ממיסים שוקולד חלב, ממלאים תבנית סיליקון אישית (מצורפת תמונה, ניתן להשיג בסטוק מקס), מקפיאים רבע שעה, מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, מוסיפים ממרח רוזמרי, ממשיכים בהקצפה עד לקבלת קצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מחזיקים בלשונית התבנית ומוציאים את כוסות השוקולד, מניחים בצלחת הגשה, טוחנים גס אגוזי לוז, מחלקים בכוסות, מזלפים קצפת ומקשטים עם שוקולד...