תקציר המתכון: כל כך טעים שאפילו את הכוס אוכלים!
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
ממיסים שוקולד חלב, ממלאים תבנית סיליקון אישית (מצורפת תמונה, ניתן להשיג בסטוק מקס), מקפיאים רבע שעה, מקציפים שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט, מוסיפים ממרח רוזמרי, ממשיכים בהקצפה עד לקבלת קצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב, מחזיקים בלשונית התבנית ומוציאים את כוסות השוקולד, מניחים בצלחת הגשה, טוחנים גס אגוזי לוז, מחלקים בכוסות, מזלפים קצפת ומקשטים עם שוקולד..