קרצי בעזרת חותכן, בגודל המתאים, לצורה של טבעות (כמו בייגל - ראי תמונה מ"ס 1 ו-2)..
5
הניחי את הדונט'ס על חתיכות נייר אפייה שתחתכי מראש. השאירי למנוחה עוד חצי שעה..
6
חממי שמן בסיר עמוק. הרימי בזהירות רבה את נייר האפייה בלי לגעת בדונט'ס, על-מנת לא לפגוע בטפיחה. בזמן שתניחי בשמן הדונט'ס יחליקו לתוך השמן לבד, אחזי כל הזמן בקצה הנייר והוציאי אותו לאחר שהדונט'ס החליק לשמן. (ראי תמונה מס' 6)..
7
טגני כל צד למשך דקה. עד להזהבה..
8
המיסי שוקולדים במיקרוגל או בסיר כפול על אדים. הוסיפי 2 כפות שמן לכל שוקולד מומס וערבבי היטב. טבלי את הדונט'ס בשוקולדים וקשטי ככל העולה על דמיונך. בהצלחה רבה לילך!.
1
נפי קמח לתוך קערה והוסיפי את שאר המרכיבים. (חשוב שהשמרים או כל חומר טפיחה אחר לא יבוא במגע עם המלח, אחרת הדבר עלול לפגום באיכות הטפיחה)..
קרצי בעזרת חותכן, בגודל המתאים, לצורה של טבעות (כמו בייגל - ראי תמונה מ"ס 1 ו-2)..
5
הניחי את הדונט'ס על חתיכות נייר אפייה שתחתכי מראש. השאירי למנוחה עוד חצי שעה..
6
חממי שמן בסיר עמוק. הרימי בזהירות רבה את נייר האפייה בלי לגעת בדונט'ס, על-מנת לא לפגוע בטפיחה. בזמן שתניחי בשמן הדונט'ס יחליקו לתוך השמן לבד, אחזי כל הזמן בקצה הנייר והוציאי אותו לאחר שהדונט'ס החליק לשמן. (ראי תמונה מס' 6)..
7
טגני כל צד למשך דקה. עד להזהבה..
8
המיסי שוקולדים במיקרוגל או בסיר כפול על אדים. הוסיפי 2 כפות שמן לכל שוקולד מומס וערבבי היטב. טבלי את הדונט'ס בשוקולדים וקשטי ככל העולה על דמיונך. בהצלחה רבה לילך!.