אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

5,857
צפיות

טולומבה

המתכון של
טולומבה

איזה מעדן... הכי מתאים לשמחת תורה או לכל יום בשנה...

  • קטגוריהקינוחים
  • מספר מנות150 מנות
  • זמן הכנה90 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 150 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק:
  • 1/3 כוס שמן רגיל
  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס חלב
  • 1 כף סוכר
  • 1 יחידה קורט מלח
  • 420 גרם קמח
  • 4 יחידות ביצים
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כף חומץ רגיל
  • 4-5 כוסות שמן לטיגון
  • לסירופ
  • 3 כוסות סוכר
  • 2 כוסות מים
  • 1 יחידה מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
  • 1

    לסירופ: להביא לרתיחה עדינה ל 5-8 דקות להניח בצד להתקרר לגמרי.


  • 2

    לבצק:בסיר עמוק על להבה בינונית גבוהה להוסיף מים וחלב שמן סוכר ומלח להביא לרתיחה...להוריד מהאש.


  • 3

    להוסיף קמח במכה אחת ולערבב במהירות עם כף עץ עד לאיסוף כל המרביבים. להחזיר על להבה נמוכה ולערבב לדקה.


  • 4

    להעביר למיקסר עם וו גיטרה על מהירות בינונית לערבל מספר דקות ואז להוסיף ביצה אחרי ביצה תוך כדי ניקוי הדפנות עם מרית כל פעם שהוספנו ביצה..


  • 5

    להמשיך לערבל עד לקבלת קרם מחית מבריק וחלק להוסיף את החומץ והתמצית וניל ולהמשיך לערבב היטב.


  • 6

    לחמם שמן עמוק 5-7 סמ גובה על להבה בינונית למלא שקית זילוף עם צנטר כוכב 8-10 ממ במחית הבצק. להתחיל להזליף ישירות לשמן החם ולגזור אורכים של 5 סמ. להשחים לצבע יפה..


  • 7

    לסנן ואז לתוך סיר הסירופ ל 2 דקות. לסיים את כל הבצק ולהגיש קר.


  • 8

    בהצלחה וחג שמחת תורה שמח ומתוק.


1

לסירופ: להביא לרתיחה עדינה ל 5-8 דקות להניח בצד להתקרר לגמרי.


2

לבצק:בסיר עמוק על להבה בינונית גבוהה להוסיף מים וחלב שמן סוכר ומלח להביא לרתיחה...להוריד מהאש.


3

להוסיף קמח במכה אחת ולערבב במהירות עם כף עץ עד לאיסוף כל המרביבים. להחזיר על להבה נמוכה ולערבב לדקה.


4

להעביר למיקסר עם וו גיטרה על מהירות בינונית לערבל מספר דקות ואז להוסיף ביצה אחרי ביצה תוך כדי ניקוי הדפנות עם מרית כל פעם שהוספנו ביצה..


5

להמשיך לערבל עד לקבלת קרם מחית מבריק וחלק להוסיף את החומץ והתמצית וניל ולהמשיך לערבב היטב.


6

לחמם שמן עמוק 5-7 סמ גובה על להבה בינונית למלא שקית זילוף עם צנטר כוכב 8-10 ממ במחית הבצק. להתחיל להזליף ישירות לשמן החם ולגזור אורכים של 5 סמ. להשחים לצבע יפה..


7

לסנן ואז לתוך סיר הסירופ ל 2 דקות. לסיים את כל הבצק ולהגיש קר.


8

בהצלחה וחג שמחת תורה שמח ומתוק.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים