אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

321
צפיות

ברד פודינג

המתכון של
ברד פודינג

קינוח מנחם, טעים וכיף לאכול יחד כל המשפחה עם כפות

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 כיכר חלה שנשארה משבת, לא טרייה (יום או יומיים אחרי שנאפתה)
  • לרוטב -
  • 150 גר' חמאה
  • 2 כוסות חלב 3%
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה 250 מ''ל
  • חצי כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל 10 גר'
  • חצי כפית מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 ביצים
  • להגשה -
  • אבקת סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את החלב לקוביות בינוניות ולהניח בתבנית לאפייה משומנת במעט חמאה..


  • 2

    בסיר להמיס יחד את החמאה, חלב, שמנת מתוקה, סוכר, סוכר וניל, תמצית וניל ומלח ולבשל על אש נמוכה תוך ערבוב עד שהחמאה נמסה לגמרי. לא להרתיח..


  • 3

    להוריד מהאש ולתת להצטנן לחלוטין..


  • 4

    לטרוף 2 ביצים ו- 2 חלמונים ולהוסיף לסיר עם הרוטב הקר, לערבב היטב יחד ולמזוג על הקוביות חלה, כך שכל החלה תהיה ספוגה ברוטב..


  • 5

    להכניס למקרר לשעה וחצי..


  • 6

    לחמם תנור 180 מעלות למעלה ולמטה (לא טורבו) ולאפות 30 דקות..


  • 7

    להוציא מהתנור, לערבב מעט ולהכניס לאפייה עוד 20 דקות עד שמשחים ומזהיב מלמעלה..


  • 8

    לפזר אבקת סוכר, להגיש לצד גלידת וניל טעימה..


1

לחתוך את החלב לקוביות בינוניות ולהניח בתבנית לאפייה משומנת במעט חמאה..


2

בסיר להמיס יחד את החמאה, חלב, שמנת מתוקה, סוכר, סוכר וניל, תמצית וניל ומלח ולבשל על אש נמוכה תוך ערבוב עד שהחמאה נמסה לגמרי. לא להרתיח..


3

להוריד מהאש ולתת להצטנן לחלוטין..


4

לטרוף 2 ביצים ו- 2 חלמונים ולהוסיף לסיר עם הרוטב הקר, לערבב היטב יחד ולמזוג על הקוביות חלה, כך שכל החלה תהיה ספוגה ברוטב..


5

להכניס למקרר לשעה וחצי..


6

לחמם תנור 180 מעלות למעלה ולמטה (לא טורבו) ולאפות 30 דקות..


7

להוציא מהתנור, לערבב מעט ולהכניס לאפייה עוד 20 דקות עד שמשחים ומזהיב מלמעלה..


8

לפזר אבקת סוכר, להגיש לצד גלידת וניל טעימה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים