אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של קינוחים

318
צפיות

זנגולה מהמטבח העיראקי

המתכון של
זנגולה מהמטבח העיראקי

זנגולה עיראקית הם שבלולים קשיחים ומבהיקים מסירופ

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3.1/2 כוסות קמח מנופה
  • 1.1/2 כפית שמרים
  • 1 כפית סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • גרידה מלימון אחד
  • 2 כוסות מים קרים
  • שמן לטיגון
  • מרכיבים סירופ
  • 1.1/2 כוסות סוכר
  • 1.1/2 כוסות מים
  • 1/2 כוס דבש
  • ופרוסת לימון
  • אני משתמש בכוס מדידה בינלאומית
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערת הקמח את השמרים והסוכר ולערבב, להוסיף את המים ולערבב, להוסיף תמצית וניל, גרידת לימון ומלח ולערבב לבלילה אחידה, לכסות במגבת ולהניח במקום חמים לשעה..


  • 2

    סירופ - לשים את מצרכי הסירופ בסיר קטן על הגז על להבה גבוהה, להביא לרתיחה, להנמיךאת הלהבה ולבשל עוד כ-10 דקות, עד שהסירופ נהייה סמיך מעט, לצנן לחלוטין..


  • 3

    שימו לב לבצק, עם בועות, לערבב מעט ולהעביר לבקבוק לקיץ/שקית זילוף,.


  • 4

    לחמם שמן במחבת רחבה, לשים מהבצק בתוך השמן בצורה סיבובית וליצור עיגולים אחד על השני (ראי/ה סרטון) לטגן משני הצדדים עד לצבע זהוב כהה, טיגון כדקה לכל צד, להוציא לצלחת על נייר סופג, שימו לב - לא לשים אותם אחד על השני..


  • 5

    לטבול אותם כשהם עדין חמים בתוך הסירופ הקר לכמה שניות, להוציא לצלחת ולא לשים אותם אחד על השני..


  • 6

    למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCLVtnNKLH7c56W2ODKs8kRw ✨תודה רבה✨ קישור לסרטון המלא https://youtu.be/5eiGtzoL-Lg.


1

לשים בקערת הקמח את השמרים והסוכר ולערבב, להוסיף את המים ולערבב, להוסיף תמצית וניל, גרידת לימון ומלח ולערבב לבלילה אחידה, לכסות במגבת ולהניח במקום חמים לשעה..


2

סירופ - לשים את מצרכי הסירופ בסיר קטן על הגז על להבה גבוהה, להביא לרתיחה, להנמיךאת הלהבה ולבשל עוד כ-10 דקות, עד שהסירופ נהייה סמיך מעט, לצנן לחלוטין..


3

שימו לב לבצק, עם בועות, לערבב מעט ולהעביר לבקבוק לקיץ/שקית זילוף,.


4

לחמם שמן במחבת רחבה, לשים מהבצק בתוך השמן בצורה סיבובית וליצור עיגולים אחד על השני (ראי/ה סרטון) לטגן משני הצדדים עד לצבע זהוב כהה, טיגון כדקה לכל צד, להוציא לצלחת על נייר סופג, שימו לב - לא לשים אותם אחד על השני..


5

לטבול אותם כשהם עדין חמים בתוך הסירופ הקר לכמה שניות, להוציא לצלחת ולא לשים אותם אחד על השני..


6

למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCLVtnNKLH7c56W2ODKs8kRw ✨תודה רבה✨ קישור לסרטון המלא https://youtu.be/5eiGtzoL-Lg.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים